image_pdfimage_print

Vandpost til private og erhverv

En vandpost er en udendørs vandpumpe eller vandhane. Det er en nem og effektive måde, hvorpå du kan lave udendørs vandslutning og hurtigt få adgang til vand. Som regel findes en vandpost flere steder. Det kan være langs gå- og løberuter, i parken, på kirkegårde, i skoler og i bymidten. Det er også muligt at få installeret en vandpost i store private haver tilhørende din villa, dit sommerhus eller lignende.

De vandposte, som du finder i vores sortiment hos Eqi, er alle praktiske og nemme at tilslutte en vandledning. Det gør, at du f.eks. kan flytte rundt på de fritstående vandposte eller tage en arbejdsvandpost med dig, når I skal videre til en ny opgave.

Er du i tvivl om hvilken af vores frostsikre vandposte, som passer til dine behov, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi finder en løsning til dig!

 

Forskellige typer af vandposter

Vandposter kan bruges til mange forskellige ting, og derfor findes der også flere forskellige typer af vandposter og udendørs vandhaner, som er både fristående og væghængte. Der findes blandt andet:

  • • Havevandpost
  • • Parkvandpost
  • • Arbejdsvandpost
  • • Kirkegårdsvandpost

 

Derudover findes der også drikkefontæner, der, som navnet antyder, hovedsageligt stilles op steder, hvor det er behov for drikkevand. Det kan være på skoler, på arbejdspladser, langs gå- og løberuter eller andre offentlige pladser.

Hos Eqi finder du alle disse forskellige typer af vandposter, så du har mulighed for at vælge den vandpost, der passer til lige præcis dine behov.

 

Frostsikker vandpost

Alle de vandposte, du finder i vores sortiment, er frostsikre. Det er de, da de har en mekanisk glideventil, som sørger for at vandet løber ud igen efter brug. Dermed er der ikke vand i selve vandposten, når den ikke bruges, og vandet befinder sig i stedet længere nede i jorden, hvor frosten ikke når ned. På den måde undgås frostsprængninger, og du kan bruge din vandpost hele året. Også ved temperaturer langt under frysepunktet.

 

Kontakt Eqi og få din frostsikre vandpost

Ved spørgsmål eller ved ønske om yderligere information om vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores frostsikre vandposte kan anskaffes gennem alle store grossister. Ring endelig på 75 66 17 00 eller send en mail på info@eqi.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!