image_pdfimage_print

Til kirkegården

Samt Marinaen og lystbådhavnen

En høj praktisk kirkegårdsvandpost med kraftigt greb som er let at betjene, også for svage hænder. Det er en robust, smuk og funktionel tilføjelse til de velplejede områder.

Vandposten er fremstillet så der ikke kommer vand op omkring de bevægelige dele, spindel og spindelhus. Det betyder at der ikke er pakninger som bliver hårde i frostvejr, og vandposten er let at betjene året rundt.

En kirkegårdsvandpost med trykgreb. Når grebet slippes lukkes der af for vandet. Den kan være sværere at bruge for svage hænder.

850 er en stilren drikkefontæne, model city. Fontænen fremtræder diskret, og passer i et hvert miljø,  den kan leveres med logo som står blankt i den matte overflade. Fontænen er fodbetjent og kan betjenes af børn ned til 8 kg. Den er meget let at servicere – der kan skiftes pakninger på 10 min.

2070-4

Produktblad

2070-4 er en robust 3/4″ arbejdsvandpost med et kraftigt greb som er let og hurtigt at betjene. Selvom den er robust har den stadig det smukke lette udtryk som alle Eqi produkterne har.  Denne vandpost er beregnet til brug af gartneren eller andre der arbejder i områderne, da den giver for meget vand til brug af den almindelige besøgende. Vandposten giver mellem 30-40 liter pr. min.

Slangesadlen 2020 passer sammen med alle vores Eqi produkter og er i samme lette design. Den er af rustfrit stål og laves med forskellige overflader som kobber glasblæst rustfrit stål.