image_pdfimage_print

Til huset og haven

Kolonihaven og sommerhuset

2010-0

Produktblad

Vandposten er fremstillet af rustfrit stål, i et let, elegant og stilsikkert design.
Vandposten er til montering på væg og der fås en slangesadel 2020 som passer perfekt dertil.
Vandposten er frostsikker, blot den vandledning som forsyner vandposten er frostsikker.

2010-15

Produktblad

Her ses 2010-0 med en smuk kobberoverflade 2010-15. Kobber er et meget levende materiale som tager farve af dets omgivelser ved selv den mindste påvirkning.

Se overflader og vedligeholdelse

210 ligner 2010-0 og 2010-15 men er en lidt kortere vandpost fremstillet i massiv messing, den har et elegant og stilsikkert design.

Messing er et meget levende materiale og tager farve af deres omgivelser ved selv den mindste påvirkning.

Se overflader og vedligeholdelse

5010/20

Produktblad

Udekøkken: Trenden er, at vi i højere grad flytter mange af de aktiviteter vi tidligere mente var forbeholdt huset ud i haven – at vi i stigende grad anvender haven som et ekstra ”rum” i forlængelse af huset. Vi har rykkede køkkenet ud i haven og Eqi har derfor lavet en køkken vandpost som kan bruges året rundt. Den kan bruges både med Eqi´s eget ude køkkenbord 6010 eller andre.

Denne smukke have vandpost her vist i kobber, er et must for enhver haveejer. Den er både smuk og funktionel og kan placeres lige der hvor du har brug for det. Den er frostsikker, blot den vandledning som forsyner den, er frostsikker. Den er fremstillet i massiv rustfritstål og fås med flere overflader.

5060/70/72

Produktblad

Model 5060 er med sin skjulte bruserstang meget enkel i sit udtryk. Det eneste man ser er det flotte bruserhoved og grebet. Det er en væghængt, udendørs, koldtvandsbruser og den er frostsikker, blot den vandledning som forsyner bruseren er frostsikker.

5065/70/72-0

Produktblad

Model 5065 ligner på mange måder 5060 men denne model er til både varmt og koldt vand. Alle vore armaturer kan fås med forskellige rosette eller bagplader til grebene.

De runde rosetteplader foretrækkes ofte til en plan facade med kakler, marmor eller lignende.

5065/70/72-15

Produktblad

Kobber er den super elegante løsning, hvor der i forvejen er kobbertagrender og andre kobberinstalationer eller bare fordi man godt kan lide den levende kobberfarve.

Her ses grebene med en lille bagplade, men der kan også vælges rosetter.

5050/70/71

Produktblad

Udendørs bruseren er en fantastisk mulighed for at bruge dit uderum om vinteren. Den er frostsikker og kan derfor bruges hele året. Når du først har stået under den varme bruser ude i sneen på en kold vinterdag, så vil du ikke undvære udebruseren. 5050 er en væghængt bruser med synlig bruserstang.

5030/70/71

Produktblad

Du kan køle dig på en varm sommerdag i haven eller skylle sandet og saltvandet af kroppen efter en tur ved stranden. Denne væghængte koldtvandsbruser er perfekt til sommerhuset eller haven, med sit smukke enkle design. Den er lavet af rustfritstål og kan laves med forkellige overflader. 5030 er en væghængt bruser med synlig bruserstang.

5080/70/71

Produktblad

Udendørsbruseren 5080 er ikke afhængig af en væg, du kan stille den hvor du vil i haven, eller på din sommerhusgrund. Det er en frostsikker 2-grebs bruser og den kan derfor bruges hele året, blot den vandledning som forsyner vandposten er frostsikker.

Tag et dejligt varmt bad en kold vinterdag eller en kold skylle en varm sommerdag. Bruseren er som alle Eqi produkter lavet i et let og elegant design.

5084-10 og 5084-11

Produktblad

5084-10: 10 meter uv-resistent forsyningsslange

5084-11: 6 meter uv-resistent forsyningsslange

Det er meget vigtigt at den slange som er tilsluttet vores mobile brusere er uv-resistent. Solen kan opvarme vandet der ligger i en almindelig haveslangen, så der skabes bakterier, som kan give  legionærsyge.

5086 er en mobil havebruser som kan sættes hvor som helst, på terrassen eller græsplænen, og kan flyttes efter for godt befindende. Så længe der er mulighed for tilslutning af vand.

Som ekstra komfort kan den tilsluttes med monteringssæt 5084. Med monteringsættets blandeventil kan man forblande det varme vand til f.eks. 35 grader. Så bruger man den kolde hane til at regulere med hvis man ønsker vandet koldere eller helt koldt.

5087 er en Mobil koldtvandsbruser som kan tilsluttes vores uv-resistente forsyningsslange 5084-10 og 5084-11. Perfekt til en kold skylle på en varm sommerdag i haven eller i sommerhuset til at skylle sand og saltvand af kroppen. Der kan med god effekt tilsluttes 5084 monteringssæt med blandeventil, så man får tempereret vand ud af bruseren.

Slangesadlen 2020 er i samme lette, elegante design som vandposten 2010. Den er af rustfrit stål og laves med overfladerne som kobber og glasblæst rustfrit stål.