image_pdfimage_print

Til park skov og strand

Samt andre offentlige pladser og områder

4040 er med greb hvor man selv skal åbne og lukke for vandet. Til det offentlige rum er det vigtigt at vanposterne er mere robuste og sikret mod hærværk. Vandposten er forstærket indvendig, udvendig har den stadig et smukt og enkel design. 4040 har en standerhøjde på 585 mm.

4041 er med trykknap som selv slukker når man slipper knappen. Til det offentlige rum er det vigtigt at vanposterne er mere robuste og sikret mod hærværk. vandposten er forstærket indvendig, udvendig har den stadig et smukt og enkel i sit design. 4040 har en standerhøjde på 590 mm

Stilren drikkefontæne, model City. Fontænen fremtræder diskret, og passer i et hver miljø,  den kan leveres med logo som står blankt i den matte overflade. Fontænen er fodbetjent og kan betjenes af børn ned til 8 kg. Den er meget let at servicere – der kan skiftes pakninger på 10 min.

2070-4

Produktblad

2070-4 er en robust arbejdsvandpost med et kraftigt greb som er let og hurtigt at betjene. Selvom den er robust har den stadig det smukke lette udtryk som alle Eqi produkterne har.  Denne vandpost er beregnet til brug af gartneren eller andre der arbejder i områderne , da den giver for meget vand til brug af den almindelige besøgende. Vandposten giver mellem 30-40 liter pr. min.