image_pdfimage_print

Til børnehaver, skoler og SFO

Samt andre institutioner

Tilbage til toppen

Denne enkle væghængte drikkefontæne passer godt ind mange steder. Den kan placeres i den højde der er brug for. Den er frostsikker, blot den vandledning der forsyner fontænen er frostfri, derfor kan den placeres i skolegården og der vil være vand til børnene året rundt.

Drikkefontænen er frostsikker. Funktion og design er udsprunget af behovet for frostsikre vandforsyninger til skoler og torve, så der altid er adgang til friskt drikkevand.

Flot enkelt design som er fremstillet i massivt rustfrit stål.
Overfladen er silkemat og det er det rå rustfrie stål som er
overfladen.
Der er altså ikke nogen påført overflade som kan gå i
stykker eller skalde af.

Denne drikkefontæne er storebror til model 600, de er ens på alle punkter, udover at model 800 er højere.

Ta på tur med ungerne om efteråret for at samle bær og æbler og brug udekøkkenet til klargøring inden der skal mostes eller koges saft over bålet. Brug det evt. til klargøring af grøntsager til en suppe, der er mange muligheder og ungerne elsker vand. Vandposten er frostsikker, blot den vandledning som forsyner vandposten er frostsikker.
5010 fås med en S-tud 5020 (frostsikker) og en L-tud 5022 ( ikke frostsikker).

2017-0, 2014-0, 2015-0

Produktblad

Denne udendørs vandpost som blandt andet kan bruges til opfyldning af Vandflasker, passer rigtig godt ind et sted hvor der er børn og unge. Den fås med forskellige greb som kan vælges alt efter hvor og hvad den skal bruges til.

2017-0  Med tempostop ( ved tryk løber vandet i 3-5 sekunder)
2014-0 Med nøglegreb (hvis den kun må bruges af bestemte personer)
2015- 0 Med trykgreb (vandet løber mens der trykkes)

2016-0

Produktblad

Denne udendørs vandpost som blandt andet kan bruges til opfyldning af Vandflasker, passer rigtig godt ind et sted hvor der er børn og unge.

2016-0 Med greb (almindeligt greb, hvor man åbner og lukker vandet)

Dette smukke bord kan indrettes på forskellige måder. Det kan være en stor eller lille vask og der kan bruges lige præcis de materialer der ønskes til bordplader (træ, fliser osv.). Vi har en vandhane (model 5010) der passer til bordet, hvis bordet skal stå op ad en væg.