image_pdfimage_print

Få en udendørsbruser

Med en udendørsbruser har du mulighed for at tage bad udenfor. Det giver en helt særlig fornemmelse, da der virkelig er noget beroligende ved at tage et bad under åben himmel. Du kender sikkert de udendørsbrusere fra stranden, hvor du i bruseren skyller salt og sand af kroppen. Efterhånden findes de udendørsbrusere dog ikke længere kun på stranden og ved poolen, men er blevet langt mere udbredte. Det er nemlig blevet mere populært at flytte husets funktioner udenfor. Flere har dermed fået både udendørs køkken og udendørsbruser.

Der er også flere fordele ved en udendørsbruser. En varm sommerdag kan du hurtigt hoppe ind under bruseren, og når solens skinner, behøver du ikke engang et håndklæde for at blive tør igen. Nemmere bliver det ikke. Derudover giver den udendørs bruser også den helt særlige fornemmelse af velvære, hvilket gør det til en oplagt investering til kolonihavehuset eller sommerhuset, hvor du ønsker denne afslappende følelse af ferie og velbehag.

 

Typer af udendørs brusere

Der findes flere forskellige udendørsbrusere, herunder:

  • • Væghængt udendørsbruser
  • • Frit hængende udendørsbruser

 

Derudover kan du både få en koldvandsbruser og også en udendørsbruser med varmt vand. Det giver dig mulighed for at vælge en bruser, der opfylder de behov og ønsker, du har.

 

Frostsikker udendørsbruser

Langt størstedelen af vores udendørsbrusere er frostsikre. Det gør det muligt for dig at bruge din udendørsbruser året rundt. Selv når termometeret viser minusgrader. De frostsikre brusere har nemlig en glideventil, som sørger for, at der ikke er vand i selve bruseren, når du er færdig med at bruge den. Det gør, at du ikke behøver at slukke for vandet i vinterhalvåret, hvor der er mulighed for frostgrader.

Derfor har du også mulighed for at tage udendørs bade hele året rundt, så du kan stå udendørs i vinterkulden under din udendørs varmtvandsbruser. Det er perfekt til dig, der er vinterbader eller blot ønsker denne fantastiske mulighed.

 

Kontakt Eqi og få din udendørsbruser

Har du spørgsmål til de forskellige udendørsbrusere i vores sortiment, eller jeres muligheder for at indkøbe vores produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: 75 66 17 00 eller sende en mail på info@eqi.dk. Vores udendørsbrusere kan anskaffes gennem alle store grossister. Ønsker du som privat forbruger at få en udendørsbruser fra Eqi hjemme hos dig, skal du tage fat i din lokale VVS-installatør.