image_pdfimage_print

Vælg den rigtige vandhane – til det rigtige formål

Det er vigtigere end man umiddelbart tror. Vi ser ofte helt forkerte vandposte placeret de forkerte steder. f.eks en 3/4″ arbejdsvandpost som giver 30 til 40 liter i minuttet, opsat til at fylde flasker.

Alle vore vare armaturer er fremstillet til et bestemt formål.

Arbejdsvand

Produkterne er egnet til arbejdsbrug på byggepladsen, til industri og landbrug samt spulepladsen.

Det er kraftige robuste vandposte, de fremstår i råt rustfrit stål med et kraftigt greb som passer til en arbejds handske der kan tage fat.

Vi fremstiller armaturer til de fleste opgaver.
Bedvandposte til kirkegården og golfbanen. Sikkerheds brusere og vandhaner, til hvor der håndteres kemikalier.
Skal den støbes fast eller stå i et fliseareal, eller skal den stå på en mark.
Alt kan gå i stykker – så skal monteringen være så den kan skiftes ud.

Til de private haver

Produkterne er egnet til de private huse, haver og sommerhuse.

I egen have må man regne med at kunne have sine ting i fred, man kan vælge design frem for sikring mod misbrug og hærværk. I vores have design er det enkeltheden i det nordiske design som er i centrum.

Til det offentlige

Produkter der er egnet til placering i det offentlige og halvoffentlige rum. Parker og veje, kirkegårde, Skoler og SFO, svømmebade og havnemiljøer mv.

Armaturerne er mere robuste. Forstærkningerne sidder i det indre, med tykkere stål der er svejset sammen på udsatte steder.

Mange produkter er monteret så vandledningerne ikke skal graves op, og armaturerne  kan udskiftes hvis de bliver påkørt eller af andre grunde bliver så ødelagt, at de skal afmonteres for reparation eller udskiftning.