PRODUKTOVERSIGT

Vælg den rigtige vandpost her.

 

 

 

 

Vedligeholdelse Af EqiWater Produkter

Alle vore produkter er fremstillet i rustfrit stål og er stort set vedligeholdelsesfrie. Den silkematte overflade på vore peenede produkter vil med tiden få en let patina, og den vil ældes med ynde og holde i generationer.

Har du spørgsmål, skriv til info@EqiWater.dk  eller ring til 75661700 eller 41246106.

Vedligeholdelse af overfladen gøres bedst med WD 40 som påføres i et tyndt lag hvorefter der tørres af med en bomuldsklud, viskestykke eller lignende fnugfrit materiale.
ER der flyverust eller brune pletter fra bladnedfalf, som ofte forveksles med begyndende rust, fjernes det bedst med olie og en køkkensvamp

Udskiftning af pakninger.
På vandposte som er offentlig tilgængelige anbefales det at pakninger udskiftes en gang om året. Overfladen er det rå stål, der er altså ingen påført overflade som kan gå i stykker eller skalle af.

RUST eller ”flyverust” forekommer ofte på rustfrit stål, og det kan se ud som om det er selve produktet som ruster. Rusten kommer af at der ofte er rustpartikler i luften. De stammer fra bremsestøv fra bilernes bremseskiver, sand indeholder også jernpartikler. Partiklerne kan sætte sig i det rustfrie ståls overflade hvor de så ruster ruster, og det fremtræder som om det er selve materialet som ruster.
Flyverusten fjernes bedst ved jævnlig vedligeholdelse. 

 

 

   
           

Kobbervandhaner Kobberbrusere

 

Kobber er et meget levende materiale og tager farve af deres omgvelser ved selv den mindste påvirkning.
Som nyt og ubehandlet, fremtræder kobberet i mange forskellige nuancer. Det kan være fra skærende blankt til flammede og mørke overflader. Se foto her
Kobber er meget følsomt over for alle baser (sæbe) og syrer (salte og frugtsyrer). På en frisk forkobret overflade kan et fingeraftryk ses med det samme.
Vore produkter ligger på lager i et normalt tørt miljø. Når i modtager et kobberprodukt, kan overfladen variere fra skærende blankt til mørkt og flammet.

 

 

VEDLIGEHOLDELSE AF KOBBER.
Det bedste er at gøre ingenting.
Man kan evt. tørre det af med en blød tør klud.
Lad være med at pudse kobberet.
MED TIDEN BLIVER KOBBERET HELT BRUNT, FOR SENERE AT BLIVE IRGRØNT MED BLANKE BRUNE FLADER DER HVOR DET BLIVER BERØRT JÆVNLIGT VED BRUG.

BRUG ALDRIG kraftigt sæbe eller afrensningsmigler, klor eller andet.

 

Gammelt engelsk råd om vedligeholdelse af kobber, opsat på en gammel kro (frit oversat)

Kobber er særdeles velegnet som beslag i huse som skal bygges til at holde i generationer.
Kobberet er nemt at holde og ældes med ynde.
En gang om måneden skal kobberoverfladen skylles med lidt lunkent vand og tørres med en blød klud.
Det gentages en gang om måneden i to til trehundrede år, derefter vil kobberet fremstå med en smagfuld matbrun og blank overflade.
De er velkommen til at se dem om i krostuen og ved selvsyn konstatere resultatet.

 

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


EqiWater ApS - Jegstrupvej 50B  - 8361 Hasselager - 75661700 - 41246106 - Bank: 7110-0001689074 - Cvr.: 34695997

Design og produkter Når du har valgt en vandpost fra EqiWater, har du samtidig valgt det bedste der kan fås. Alle vore produkter er fremstillet i rustfrit stål og er stort set vedligeholdelsesfrie. Den silkematte overflade på vore peenede produkter vil med tiden få en let patina, og den vil ældes med ynde og holde i generationer.
Har du spørgsmål, skriv til
info@EqiWater.dk eller ring til 75661700.